Новини
 
 
Навчання іноземним мовам онлайн
03.04.2020
Приймаємо замовлення на переклади, апостиль, переклади з нотаріальним засвідченням. e-mail: runa@mail.lviv.ua.   Офіс за адресою м. Львів,  вул. Валова, 3 працює:   з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 17:00.   Тел.: 067 382-00-85
Детальніше
 
 
CELTA COURSE in Lviv AGAIN !!!
01.05.2019
Раді повідомити Вам, що ми проводимо попередній  набір на курс, що може відбутися  з 1 липня – 26 липня 2019 року.
Детальніше
 
 
Продовжується набір!
26.11.2018
Детальніше
 
 
Всі новини
 

ISO 9001:2015






Замовити переклад online
 

Розпродаж!

 
23 жовтня 2017
 

Solutions upper intermediate SB+WB 350грн

 

 

Solutions - зацікавить студентів новими сучасними текстами. Цей підручник робить навчання активним, пропонуючи багатий вибір компонентів, які оживляють матеріал і допомагають варіювати темп і спрямованість уроків. Один урок - одна сторінка підручника. Чіткі, досяжні цілі уроку, велика кількість завдань для практики, поступове нарощування знань і навичок. Кожен студент бачить свій прогрес після кожного уроку. Комунікативні вправи в кожному уроці.  Робочий зошит (Workbook) з аудіо CD.

 

 

До кінця жовтня розпродаж дитячого навчального курсу New Yippee! 150 грн!

 

 

Навчальний курс з англійської мови New Yippee! має три рівні - Red Book, Green Book та Blue Book. В основі курсу лежить мультисенсорний підхід - Multiple Intelligence, головний принцип якого полягає в тому, що кожна людина сприймає та розуміє інформацію індивідуально, а саме тому всі учні вчаться по-різному. Таким чином, використання різноманітних матеріалів, таких як пісні, ігри, навчання за допомогою історій, рольові ігри має значний педагогічний ефект. Учні вивчають та ознайомлюються з мовою так само як і носії.

 

 

НОВИНКА!

Підручник Exam Booster. Підготовка до ЗНО –  посібник для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, що допоможе якісно та по-новому підійти до складання іспитів.  ЦІНА 110грн!

 

 

Посібник Exam Booster. Підготовка до ЗНО складається із 3-ьох секцій: Reading, Use of English і Writing. Завдання екзаменаційного формату в кожній секції мають тематичний розподіл, що створює логічну структуру посібника, легку для використання як для вчителя, так і для самостійного опрацювання старшокласниками.