Новини
 
 
Навчання іноземним мовам онлайн
03.04.2020
Приймаємо замовлення на переклади, апостиль, переклади з нотаріальним засвідченням. e-mail: runa@mail.lviv.ua.   Офіс за адресою м. Львів,  вул. Валова, 3 працює:   з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 17:00.   Тел.: 067 382-00-85
Детальніше
 
 
CELTA COURSE in Lviv AGAIN !!!
01.05.2019
Раді повідомити Вам, що ми проводимо попередній  набір на курс, що може відбутися  з 1 липня – 26 липня 2019 року.
Детальніше
 
 
Продовжується набір!
26.11.2018
Детальніше
 
 
Всі новини
 

ISO 9001:2015






Замовити переклад online
 
 
23 серпня 2016
 

Павло Хобзей: Кращі вчителі англійської мови пройдуть спеціальну підготовку та поширять набуті знання серед своїх колег

 

«Усі діти повинні навчитися спілкуватися англійською мовою». Таку думку висловив заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей під час спільної прес-конференції із Британською Радою в Україні, Go Global та Першого Національного телеканалу щодо запуску програм у рамках Року англійської мови 23 лютого 2016 року.

У заході взяли участь директор Британської Ради в Україні Саймон Вільямс, директор навчального центру та екзаменів Британської Ради в Україні Пол Кімм, проектний менеджер Go Global Оксана Нечипоренко та Любов Залюбовська, заступник генерального директора НТКУ телеканалу UA: Перший Дар’я Юровська.

Заступник Міністра освіти і науки Павло Хобзей повідомив, що Британська Рада в Україні допомагатиме Міністерству освіти і науки у трьох напрямках роботи: тестування учнів після 9 та 11 класу; тестування випускників педагогічних університетів та коледжів, які готуються стати вчителями англійської мови; розроблення програм з англійської мови для нової української школи; проект щодо підготовки нових підручників з англійської мови українських авторів, які спираються на досвід британських колег.

Павло Хобзей повідомив, що напрацьовані Британською Радою програми вже впроваджуються в українську систему освіти. Зокрема, розпочато реалізацію спільного проекту Міністерства освіти і науки, Британської Ради в Україні та GoGlobal «Вчителі англійської мови – агенти змін». Згідно цього проекту кращі вчителі протягом 2016 року пройдуть перекваліфікацію та спеціальну підготовку. «Завдання вчителів - поширити набуті знання серед своїх колег», -  зазначив заступник Міністра.

Також за словами Павла Хобзея, вчителі англійської мови проходитимуть курси за спеціальними програмами, розробленими Британською Радою в Україні. «Я вдячний Британській Раді, що в фокусі їхньої уваги є вчитель – основа сучасної школи», - підкреслив заступник Міністра.

Павло Хобзей звернув увагу на розроблення тестів для зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови. Як зазначив заступник Міністра, в цьому році тести пройдуть апробацію у трьох регіонах. Завдання тестів включатимуть не тільки читання, писання з англійської, а й аудіювання.

Директор Британської Ради в Україні Саймон Вільямс зауважив, що за кожним прикладом вдалого вивчення англійської мови – стоїть вчитель. Саме тому, Британська Рада в Україні займається підготовкою вчителів для їх ефективної праці із учнями.

Директор навчального центру та екзаменів Британської Ради в Україні Пол Кімм представив присутнім основні програми, розроблені Британською радою в Україні для вивчення англійської мови.

Проектний менеджер GoGlobal Оксана Нечипоренко розповіла про основні напрямки спільної роботи з Міністерством освіти і науки України та Британською Радою в Україні. За її словами, організація активно працює над впровадженням безкоштовних програм для навчання та вдосконалення англійської мови. Серед таких проектів Оксана Нечипоренко виділила проект перепідготовки вчителів «Вчителі англійської мови – агенти змін», а також спільний проект щодо створення літніх мовних таборів.

У 2016 році Британська Рада, підтримуючи ініціативу Go Global, працює над заохоченням надання ширшого доступу до фільмів та телебачення мовою оригіналу. Це включає в себе показ відомих театральних постановок з Лондона у рамках проекту «Британський театр у кіно», який тепер проходить у шести містах по всій Україні. А у березні 2016 суспільний мовник України, телеканал UΛ:Перший, розпочне показ проекту «Word on the Street» - серії програм, створених Британською Радою та BBC, щоб ознайомити тих, хто вивчає англійську мову, із її використанням у повсякденному житті.

 

 

 

(c)mon.gov.ua